Ensom i sengen

Jeg ligger i senga mi og får ikke sove. Hendene mine vil ikke ligge i ro, og resten av kroppen murrer. Jeg er lys våken. Jeg kaster på meg, lukker øynene og gjør så godt jeg kan med å forsøke å suggere meg selv. Sov-sov-sov… Det hjelper ikke. Kroppen ønsker noe annet.
Den som kunne hatt en mann her nå. Som kunne stillet trangen i kroppen og fått den til å slå seg til ro. Jeg få heller gjøre så godt jeg kan alene. Det nytter i alle fall ikke å sove nå. Jeg smyger hendene under dyna, drar trusa av meg og skrever godt med bena. Et ben ut på den ene siden av dyna, et ben på den andre siden. Det er godt, med kald luft mot leggene mens det er godt og varmt under dyna.
Jeg er så kåt. Har allerede onanert en gang, men det var visst ikke nok. Musa vil ha noe annet enn det jeg kan gi. Den vil ha en saftig, stiv, knallhard stake. Ikke den jævla, teite plastgreia som jeg stikker inni. Lite interessant. Men det hjelper for en stund. Kanskje hjelper det så jeg får sove også? Jeg finner fram dildo’n, fukter den med blank fittesaft ved å smyge den rundt den sitrende åpningen og dytter den langt inn. Batteriene er forlengst oppbrukt, så jeg må klare meg uten dirringa. Bare staken og fingrene. Også tankene, da. Så lukker jeg øynene og tar fram drømmen.
En spansk kelner med dype, sorte øyne, mørk hud, kortklippet, glatt hår, hvit skjorte som er åpen halvveis ned på brystkassen slik at jeg kan se en mørk matte av hår på brystkassen hans. Buksene er stramme og når han snur seg, ser jeg den stramme, runde, fine rumpa hans. Vi er alene på en øde strand med sydenpalmer og trær og sånt. Bølgeskvulp og tindrende sol. Jeg ligger på en gressflekk under palmeskyggen og han står foran meg og viser seg fram. Han vet han er flott og alt han ønsker, er å tilfredsstille meg. En het, vill, lidenskapelig spanjol som skulker jobben for å elske med meg.
Jeg fukter fingrene godt, løfter på dyna og slenger den vekk for å komme bedre til. Nå ligger den bare over bena mine, og musa trekker frisk natteluft for vinduet er åpent. Brystvortene står allerede og peker stive opp i taket. Jeg legger de fuktige fingrene forsiktig mot klitorisen som er brennende kåt nå. Spanjolen står foran meg og begynner å ta av seg skjorta. Blotter brystkassen bit for bit, lar skjorta skli nedover skuldrene og ned armene, den blir liggende på bakken mens han begynner å åpne buksa si. Langsomt fukter han leppene, lar en hånd gli nedover lysken, over den store bulen på buksa mens han blir smalere i øynene og stønner. Han er så kåt på meg. Jeg ligger i bikini og venter på ham. Han skal få pakke meg ut som en gave. Buksa forsvinner og fyren står der, naken, med verdens deiligste pikk. Han er senete og musklene virker seige og mannlige. Brystkassen er som et tynt teppe med krøllete hår, som jeg gleder meg til å stryke. De slanke leggene og lårene er svakt dekket av stive, sorte hår, og rundt den stive kuken er det massevis av mørkt, krusete hår. Forhuden er trukket stramt tilbake og hele hodet er fullstendig blottet. Øyet ligger som en smal spalte på toppen av svampen og på tuppen henger en blank dråpe sædvæske, presset ut fra sprengkåte baller. Han setter seg overskrevs over brystkassen min med pikken i hånden. Mens han runker seg selv uten å slippe meg med det dype blikket, stikker han en finger i munnen som jeg suger litt på, før han vil bytte ut fingeren med den deilige pikken sin. Jeg gaper villig over, vil smake på ham, se om jeg får ham i munnen for han virker så stor. Men like før jeg skal til å lukke leppene rundt ham, trekker han seg unna og ser ertende og kåt på meg. Han vil kåte meg opp, vil han. Vil at jeg skal dirre av begjær og det gjør jeg allerede. Fort smetter han bikinioverdelen av meg da jeg reiser meg litt opp, fort drar han trusene av meg og med en nesten brutal, lidenskapelig bevegelse bretter han bena mine ut og presser dem mot magen min, slik at jeg blir liggende og skreve med knærne bøyd. Han borer ansiktet vilt ned i det lengtende kjønnet mitt og jeg skriker i lyst. Tunga hans snor seg som en orm i kjønnsblomsten min, rundt og rundt den lille knoppen og hendene hans glir oppover magen, opp til brystene hvor de finner de store, modne melonene med stive knopper på. Fingrene hans klyper brystvortene, drar litt i dem og masserer mens tunga jobber og jobber. Han stønner og slikker med øynene hardt knepet igjen og han elsket smaken av saftene mine.
Jeg fukter fingrene igjen, masserer klitten hardt og ivrig, ser for meg den spanske tunga. Den andre hånden min griper rundt dildoen, plastpikken min, og dytter den ut og inn mens fonuften min forsøker etter beste evne å se for seg en stor pikk som blir jukket ut og inn av musa mi. For spanjolen har stilt seg på knær med pikken skuddklar. Han holder rundt den, gnir den noen ganger over klitten før han smetter inn i grotten og stanger fram med hoftene, støter helt til bunns. Gud, han er stor. Pikken sprenger seg inn i fitta mi og jeg skriker av nytelse mens hendene mine griper rundt den spretne rumpa hans, neglene borer seg langt inn i rumpeskalkene og jeg kjenner under hendene mens han pumper, at musklene i rumpa jobber. Han støter til bunns, det gjør smertelig godt og musa begynner å skrike i iver etter en orgasme. Den kommer og spanjolen pumper hardt og fort mens jeg ligger under ham og rister og hyler i orgasme og kaster ukontrollert på meg. Dildoen fyker ut og inn i voldsom fart og jeg begynner å bli stiv i høyrehånden av å massere klitten. Svett er jeg også, men gud, så nydelige det er. Spanjolen vil ikke komme enda. Han snur meg rundt, får meg til å stå på alle fire og legger hendene på rumpeskalkene mine, dytter dem litt oppover slik at musa blir dradd. Hver gang han pumper inn i meg, slår den tunge, hårete pungen hans mot musa. Skamleppene kysser den og klitoris gnis mot de hårete ballene, pikken pumper og pumper og hendene hans begynner å gi meg små klask som svir og brenner deilig. Det sprer seg ned til musa og jeg kjenner de sitrende bølgene som forteller at jeg kommer igjen. Spanjolen jager på, setter opp et forrykende tempo med den store staken og jeg stivner i senga mens jeg gisper og masserer forsiktig. Musa skjelver, det kjennes slik ut, musklene dirrer og orgasmen løper gjennom kroppen min som skrikende bølger.
Da jeg drar ut dildoen, er den søkkvåt av safter og jeg må stå opp og vaske den. Musa er ør og nummen etter den harde behandlingen. Spanjolen har dratt tilbake til jobben for han kan ikke skulke i evigheter, heller. Og jeg? Jeg er tilferdsstillt for en stund.
Kanskje jeg får sove nå.