Dusjdilla

Jeg hadde fått problemer med en lekkasje i kjøkkenbenken. Klønete som jeg var med sånne ting, hadde jeg vært nødt til å tilkalle rørlegger. Bankkontoen min syntes det var jævlig synd, men her jeg sto og betraktet ham, syntes jeg ikke det samme som kontoen min.

Han hadde en muskuløs, fin kropp. Håret var mørkebrunt og klippet i pigg, du vet, sånn som de fleste amerikanske soldatene har håret. Han minnet meg faktisk om en amerikansk soldat. Øynene var brune og store, og han så snill ut. Ansiktet glatt og solbrunt, og smilet bredt og guttete. Jeg tente på ham. Men med et sukk måtte jeg bare innrømme at jeg ikke hadde sjans. I alle fall virket det slik, for fyren var mer opptatt av å fikse lekkasjen min enn å sjekke meg. Akkurat nå lå han på ryggen under benken min og kavet.
“Da er det fiksa,” sa han plutselig og dukket fram fra benken med det nydelige smilet sitt. “Klart til å vaske klær og dusje og ellers hva du måtte ønske.” Jeg smilte tilbake.
“En dusj hadde faktisk vært deilig.” Jeg snudde ryggen til ham og gikk mot badet mens jeg dro genseren over hodet. “Hvis du har lyst på kaffe, så er det på kanna på stuebordet.” Jeg hørte et lavt takk bak meg før jeg lukket baderomsdøra. Jeg fikk av meg resten av klærne og ønsket at jeg var like freidig som de jentene jeg leste om i bladene og på Erotikknett. Aldri om jeg hadde tatt sjansen på å invitere ham med i dusjen, samme hvor mye jeg ønsket det. Samme hvor kåt jeg var.

Jeg gikk inn i dusjen, skrudde på vannet og begynte å såpe meg inn. Musa var plagsomt kåt og jeg var irritert på meg selv. Jeg sto i dype tanker og dusjen bråkte litt, det var kanskje derfor jeg ikke hørte at døra gikk opp. Men jeg skvatt i alle fall høyt da en hånd plutselig ble lagt på den ene rumpeballen min.

Jeg snudde meg fort og stirret rett inn i de vakre øynene til rørleggeren. Noe sank i meg. Blikket hans.
“Faktisk har jeg mer lyst på en dusj sammen med deg enn å drikke kaffe alene akkurat nå.” Han stirret fast på meg og jeg svelget mens hjertet banket hardt og fort, før jeg trakk pusten dypt så brystene hevet seg mot ham. Jeg smilte svakt.
“Stig på,” sa jeg lavt og rakte ham såpestykket da han holdt ut hånden.

Hendene hans var forsiktige og masserende mens han gned inn kroppen min med såpe. De gled nedover bena, oppover, dvelende over baken og opp ryggen min før han såpte inn armene mine. Til slutt gned han magen og brystene mine inn med det glatte stoffet. Brystvortene stivnet og til slutt var de stive knoppene det eneste som berørte de sirklende håndflatene hans like før han kysset meg. Kroppen hans var solbrun over alt, foruten en liten, hvit truse. Den stive pikken var godt over gjennomsnittet i størrelse og jeg gledet meg til å kjenne den dypt inne i meg. Tunga hans var myk og leppene litt harde der han presset dem mot munnen min. Jeg kysset ham grådig under dusjen, la armene rundt ham og presset brystene flate mot brystkassen hans. Så avbrøt jeg kysset og så på ham med begjær i blikket. Jeg visste at han kunne se hvor kåt jeg var nå.
“Nå er det min tur,” sa jeg og grep såpestykket.

Bena hans var lett hårete, og like muskuløse og slanke som resten av den deilige kroppen. Jeg satte meg på huk og så opp på ham under lemmet som sto rett ut fra underlivet. Han smilte til meg, lukket øynene da jeg begynte å gni såpen inn og masserte lett oppover leggen. Såpen skummet mer på kroppen hans, på grunn av hårene. Jeg nøt det jeg gjorde, strøk over rumpa hans og gned nesa og leppene lett oppover undersiden av det stive lemmet. Han stønnet og rettet ryggen ørlite. Det rykket svakt i pikken. Jeg la hendene rundt den andre leggen, og jeg smilte ertende til ham da han åpnet øynene. Brystkassen hans hevet og senket seg i tung pust og jeg var ikke fullt så nøye med å såpe inn det andre benet før jeg gapte over pikken og tok ham dypt inn i munnen, helt inn til svelget.

Han la hodet tilbake og stønnet lavt av nytelse. Vannet traff ham i ansiktet, rant nedover brystkassen og ned kroppen. Jeg kjente dråper treffe meg i ansiktet, det sprutet vann over meg også og det kjentes rart ut å stå under dusjen med en stiv en i munnen. Godt. Og da han sank ned og dyttet meg varsomt ned på gulvet, traff vannet oss begge to der vi ble liggende i en deilig 69. Som å ligge ute i varmt regn og elske. Vi lå på siden. Jeg støttet hodet på det underste låret hans og gapte over, tok ham så langt inn som jeg klarte å få ham, før jeg lukket leppene og sugde meg opp, gang på gang. Han likte det tydeligvis, for han stønnet lavt for hver gang pikken var nesten nede i halsen min, og mens jeg sugde meg opp igjen. Armene hadde han slått rundt lårene mine, hendene holdt rundt rumpeballene og fingrene nådde fram til kjønnsleppene. Han videt godt ut og førte tunga fra venusberget, over den brennende kåte klitorisen min, ned til åpningen der saftene rant ut, videre til rumpa og tilbake samme vei. Det var himmelsk og jeg la en hånd rundt pikken og runket ham i samme takt som jeg sugde ham, litt fortere nå. Tunga hans gled over klitten, fortere og fortere inntil den gled fra side til side i hyperfart. Nervene fra underlivet sitret og fikk bena til å rykke hver gang tunga sveipet over. Når han hadde et slikt tempo, ble jeg helt stiv i bena og jeg kjente at den søte fornemmelsen i underlivet ble sterkere og sterkere.

Med pikken dypt i munnen, kom jeg under dusjen. Som en flodbølge. Og da rørleggeren merket at hele kroppen min spente seg, la han selvfølgelig sjela enda mer i det han gjorde og presset tunga hardt mot den rykkende klitten min. Jeg måtte dra pikken ut av munnen, bet tennene sammen og stønnet gurglende mot pungen hans mens jeg uvitende kløp ham i rumpa med den ene hånden og knyttet den andre hånden rundt pikken som jeg holdt i. Gud, for en orgasme!

Rykningene ebbet langsomt ut og jeg rakk ikke å få pusten tilbake før vi krøp opp fra gulvet. Vi stilte oss på knær, og råklinte under dusjen mens jeg runket ham hardt og fort til han kom. Det pene, glatte ansiktet fortrakk seg i en grimase av nytelse, kroppen stivnet og hvit sæd sprutet ut fra den stive pikken som hånden min bearbeidet så grundig. Jeg kjente musklene arbeide under hånden min, muskler i pikken og pungen som pumpet sæden ut. Sæden ble hengende på magen min før vannstrålen tok klasene med seg ned på gulvet og skylte den ned i avløpet. Jeg slapp pikken, den virket tom og slappere nå. Han åpnet øynene, smilte lykkelig mot meg og strøk de våte kinnene mine.
“Reis deg opp, vann-nymfe,” sa han og reiste seg. Det halvslappe lemmet som jeg nettopp hadde sluppet taket i, begynte langsomt å reise seg igjen.

En hingst, det var det han var. En kåt unghingst med kropp som en gud og med evnen til å elske som en viril, ekte mann. Jeg tok tak i hånden hans da han bød den fram, reiste meg villig og la armene rundt nakken hans da han presset meg mot den kalde, flislagte veggen. Han la hendene under baksiden av lårene mine og løftet meg opp mens han smøg pikken inn i den våte, lengtende musa mi.

Jeg hadde hatt rett. Han var langt over gjennomsnittet. Jeg kunne tydelig kjenne skjedemusklene og veggene strekke seg rundt ham for å ta imot. Lemmet var allerede stivt og knallhardt igjen, og han støtte helt til bunns mens han stirret på meg med halvåpen munn og tungt blikk. Jeg trakk pusten i et gisp og stivnet litt da han nådde bunnen i meg og han stoppet, selv om ikke hele pikken var omsluttet av de kjøttfulle veggene mine.

Jeg følte takknemlighet i alt begjæret. Han var sprengkåt, og allikevel hadde han tankene nok med seg til å være hensynsfull. Han strakte seg etter dusjhodet, bøyde det slik at dusjstrålen sto rett på oss igjen. Så begynte han å bevege hoftene. Han gled ut og presset seg inn. Jeg klamret meg fast til ham, nøt hver bevegelse han gjorde, presset leppene mot hans da han søkte munnen min, kysset ham like vått som dusjstrålen kysset kroppene våre. Hoftene økte takten og pusten hans gikk tyngre. Jeg grep tak i det korte håret hans, lukket øynene og løftet hodet mot vannstrålen mens sitrende, søte ilinger igjen begynte å strømme ut fra underlivet. Og da jeg kom denne gangen, skrek jeg så de måtte ha hørt det på gaten to etasjer nedenfor. Kroppen mistet kontrollen og jeg presset ham inntil meg, oppdaget ikke før jeg kom til meg selv etterpå, at han også hadde kommet samtidig. Jeg var utmattet, kjønnet var numment og kroppen fullstendig tilfredsstilt.

Vi skylte vekk såpen som var igjen på de fornøyde kroppene våre og drakk kaffe sammen i stua etterpå. Før han gikk, sjekket han – som han selv sa – at alt var som det skulle under kjøkkenbenken.

To dager senere var lekkasjen tilbake. Og jeg mistenkte rørleggeren for sabotasje. Men å klage til sjefen hans, det gjorde jeg ikke. Jeg ventet heller til han var ferdig under kjøkkenbenken, før jeg gikk og tok meg en dusj etterpå. Han hadde jo gitt meg den beste service jeg noengang hadde fått.

Noe sier meg dessuten at lekkasjen under kjøkkenbenken ikke kommer til å forsvinne så lett. Ikke så lenge han skal fikse den.

Og dusje etterpå.