Hårfint nummer

Jeg er egentlig ikke frisør av yrke, men er ganske flink med saksa så lenge det er sånn rett opp og ned-frisyre. Mannen min, Einar, har sånn frisyre og syns det er rasende flott at jeg kan klippe ham. Håret hans vokser så en skulle tro han vasket det i kunstgjødsel, så at jeg klipper ham sparer oss for masse penger.
Så var det en dag han maste om at jeg skulle klippe ham, som vanlig før han skulle dusje. Og da jeg sa okay og hentet saksa, flekket han av seg alle klærne utenom trusa. Plasserte en stol midt på kjøkkenet, og satte seg og ventet. Jeg så på ham da jeg kom tilbake med saksa. Han så så lur ut at jeg mistenkte ham for å ha planlagt noe.
Jeg hadde bare en tynn t-skjorte og et skjørt på meg. Likte ikke å ha på meg truser hjemme, så jeg var truseløs. Og dette visste Einar. Jeg fuktet håret hans, strøk fingrene gjennom håret hans med saksa skuddklar og begynte. For å stå skikkelig, måtte jeg skreve over det ene kneet hans. Og selvfølgelig strøk en hånd oppover låret mitt da jeg begynte å klippe.
“Kutt ut,” smilte jeg. “Du risikerer at jeg klipper skjevt.”
“Neida, du har vel litt kontroll,” gliste Einar og strøk med tergende fingre over spalten min. Jeg trakk meg tilbake. Da jeg kikket ned, så jeg at pikken hans hadde løftet trusestrikken og tittet fram. Jeg trakk pusten dypt.
“Skal vi klippe eller skal vi elske?”
“Klippe,” svarte Einar og trakk hånden til seg. Jeg grep tak i panneluggen hans igjen og rakk et par lokker med saksa, før hånden hans var der påny. Denne gangen sa jeg ingenting, for kroppen hadde allerede tent første gang. Men jeg måtte virkelig konsentrere meg for ikke å klippe gæernt da fingrene hans igjen strøk over spalten min.
“Einar…” sa jeg oppgitt og vred meg unna. Jeg tror han ble opphisset av at jeg forsøkte å unngå hendene hans. I alle fall trakk pikken seg enda lenger ut under strikken. Forhuden gled tilbake og blottet den blanke glansen på et hardt, rødt hode. Jeg kjente en brå trang til å lukke leppene rundt tuppen og stryke tunga over den lille åpningen der sæden kommer ut, men stilte meg bak ham i stedet, gjorde meg hard og fortsatte klippingen fra en annen vinkel. Av bevegelsene på armen hans, forsto jeg at han runket. Jeg smilte. Visste at det der ikke ville hjelpe ham så lenge han var kåt på meg.
Brått fløy det en djevel gjennom meg. Bingo! Jeg skulle nok klippe ham, ja. Uten å slurve gjorde jeg meg ferdig i bakhodet og på sidene, før jeg ba ham sitte helt stille så jeg fikk ta ørene også. Så var det bare panneluggen igjen. Da jeg stilte meg foran ham, slapp han pikken. Men i steden for å skreve over bena hans, spredte jeg knærne hans og satte meg på huk foran ham med saksa skuddklar. Fort smatt jeg trusestrikken under pungen hans. Hårete baller, de så harde ut slik han satt. Han så overrasket på meg da jeg grep rundt pikken hans, brakk den litt ned og stappet saksa inn blant krusete kjønnshår. Så opp på ham med et lurt smil.
“Klippe eller elske?”
“Enn panneluggen, da?” smilte Einar uskyldig og kikket ned mens han svelget tungt.
“Du er så kåt at jeg ikke tør å stå foran deg,” sa jeg og bøyde meg lenger fram, ned mot pikken. Det rykket svakt i den da han så hva jeg gjorde. “Du klarer jo ikke å holde fingrene unna, verken unna meg eller deg selv.”
“Jamen, panneluggen, da?”
“Den tar vi etterpå, da vel.” Jeg slapp pikken hans, grep en lokk kjønnshår i tuppen og klippet en halv cm nede. “Men først må vi stusse dette. Ser du ikke hvor bustete det er?”
“Jooo…” Einar stirret ned på saksa, nervøs for at jeg skulle klippe feil og skade stoltheten. Men jeg visste hva jeg gjorde. Jeg gapte over pikken hans, tok bare hodet innenfor leppene, sugde litt slik at den ikke skulle smette ut og holdt pikken litt nede mens jeg stusset kjønnshårene hans. Faktisk ble det ikke så verst, for Einar har en veldig tett skog der nede. Vel ferdig, tok jeg ham dypt i munnen, så han vred seg på stolen og stønnet. Sank ned igjen, så langt ned i halsen jeg klarte, lukket munnen rundt ham og sugde meg opp igjen. Gjentok dette et par ganger, mens jeg kjente fingrene hans krafse t-skjorten min oppover ryggen. Så løftet jeg armene slik at han kunne dra den av, slapp pikken og reiste meg. Jeg skrevde over knærne hans og løftet skjørtet. Einar var ikke sen om å styre pikken på plass inn i den fuktige grotten min. Jeg sank ned med et stønn, svaiet ryggen og skjøt baken ut, klemte skjedemusklene sammen og la hendene rundt nakken hans, passet vel på at saksa ikke stakk ham. Med fotbladene i gulvet begynte jeg å ri ham, med god hjelp fra hendene hans på hoftene mine. Han gapte etter et gyngende bryst, fikk tak i brystvorten og sugde seg fast med kilende tunge. Jeg gispet og lukket øynene, så for meg Einars pikk fullstendig hårløs, helt barbert. Ballene også, borte alt sammen. Bare glatt, duftende hud og en hårløs, stiv pikk. Den så mye større ut nå, når jeg kunne se helt ned til roten. Og da mitt eget hårløse kjønn i tankene sank ned på staken, stønnet jeg og begynte å øke tempoet, red ham raskere. Da kjønnet mitt gled oppover, hang liksom skamleppene igjen og omfavnet pikken mens safter ble liggende igjen og glinse på staken hans. Når jeg sank ned igjen, trakk skamleppene seg tilbake, bare for å strekke seg ut når jeg gled opp igjen, nesten helt opp, kunne se strengen på undersiden av pikkhodet.
Jeg ropte kort da Einar smatt en finger inn i rumpa mi, åpnet øynene, så på ham og så det dype begjæret i øynene hans. Hvor jeg fikk kreftene fra, aner jeg ikke. Jeg har aldri klart å være utholdende når jeg sitter oppå, er ikke så sterk i lårene. Men det var jeg nå.
“Gud, jeg kommer,” stønnet Einar og jeg red ham som en gal, steg innvendig, bølger dirret i kjønnet, utover i kroppen, fikk det til å prikke i hårrøttene i nakken og idet Einar la hodet bakover i en nytelsesfull grimase, krummet jeg ryggen og ristet krampaktig i underlivet i deilige spasmer. Musa brant varmt og hett, dirret i elektrisk nytelse, i en orgasme så kraftig at kjønnet var helt numment etterpå.
Jeg sank sammen med kinnet mot Einars skulder mens jeg langsomt fikk pusten tilbake og hjertet i normal rytme igjen. Så, mens han krympet inni meg og sæden begynte å lekke ut og renne ned i kjønnshårene hans og nedover ballene, klippet jeg ferdig panneluggen.
Jeg hadde jo lovt ham det.