På bøljane blå

Vi bor i Trondheim, Olav og jeg. Og vi har båt. Dere som er vant til båtlivet på sørlandet, i Stavanger og sånn, dere skjønner sikkert ikke vitsen med å ha båt i Trondheim, for vi har ingen skjærgård. Ingen øyer eller holmer å legge inntil, slå opp telt og kose oss på. Vi har bare Munkholmen, og selv om den er koselig nok, så blir det nok ikke det samme.
De fleste fritidsbåter i Trondheim liker å gjøre slik som Olav. Å tøffe ut på på Trondheimsfjorden en finværsdag når fjorden er blank, og bare ligge og slappe av midt ute på fjorden. Ligge og drive og ta det med ro.
Jeg har ikke fortalt dette til ham, men å ligge slik på fjorden og slappe av med solsteik, lettøl o.l. og duften av sjø, båt og sololje, det gjør meg kåt. Å høre bølgeskvulp inntil ripa på trebåten vår, en tredvefots sjark som vi har restaurert selv. Lytte til småklukkende bølger mens lyden av en motorbåt høres langt, langt unna, like langt unna som en enslig måke som skriker mens den glir over fjorden. Jeg blir dønn kåt av dette og så langt har ikke Olav merket det. Kanskje er det jeg som er for sjenert, på tross av at vi har vært gift i tolv år. Kanskje jeg forteller det senere en gang? Kanskje i morgen? For sommeren er over forlengst. Nå hyler vinterstormen utenfor husveggen og jeg sitter i sofaen og ser på fjernsynet og hekler mens Olav er ute og går tur med hunden. Og jeg er kåt, for jeg sitter og tenker på sommeren og båten vår.
Tenk å legge seg midt på fjorden og elske! Jeg, som ikke engang tør å legge meg naken på dekket og sole meg, dekket av ripe og helt uten fare for å bli oppdaget. Tanken fyller meg med begjær og jeg ser ikke fjernsynet lenger. Jeg ser sol og sjø, og båten vår. Jeg ligger og soler meg på dekket med bikini på. Olav ligger ved siden av. Han reiser seg og går inn i båten for å hente noe og jeg skynder meg å ta bikinien av meg. Først overdelen, deretter trusen. Brystene mine er ikke så store, men de er fine. Nå er de innrammet i hvite trekanter, slik som musa mi er. Bollemusa, som Olav kaller den. Det er deilig å kjenne sola varme huden på steder den aldri har blitt varmet før. Jeg skiller bena litt, kjenner en soltunge slikke meg oppover innsiden av lårene og helt til kjønnsleppene. Jeg sprer bena helt, og kjenner kjønnet bli varmt. Ikke bare av sola, men under huden også, for begjæret strømmer ned til underlivet i form av varmt blod. Gjør kjønnslepper og skamlepper litt større, litt hovne, gjør klitorisen hardere og dirrende av lengsel etter å bli lett berørt. Brystvortene strekker på seg, ivrige etter å kjenne sjøluft. Det er spennende å være naken.
Jeg legger hendene bak hodet, strekker meg og vider bena ut så mye jeg kan, kjenner lysten ulme i kroppen av å ligge slik og vise meg fram til den blå himmelen. Jeg føler meg fin og sexy, fristende og kåt. Så kommer Olav ut og stirrer på meg, overrasket. Jeg ser på ham, oppned der han står bak meg og blikket hans er begjærlig. Han fukter leppene, blir steinkåt av å se kona si ligge slik og skreve, rede til å ta imot ham. Han smetter shortsen av seg og blotter et stivt mannslem, som han griper tak i og runker med langsomme bevegelser mens han legger seg ved siden av meg på den tynne skumgummimadrassen.
Langt i det fjerne hører jeg flere motorbåter dure svakt. Ingen kommer hit. Vi er alene på fjorden og vi er kåte. Sola varmer våre nakne kropper, Olav legger hånden over kjønnet mitt og kjenner hvor våt jeg er. Jeg gisper, ligger fremdeles på ryggen og bare nyter at han forsyner seg. Brystvortene mine står stive og kåte og strutter opp mot den varme sola. Blir dekket av Olavs fuktige lepper og myke, deilige tunge. Det er uvant og spennende å ligge slik, naken og til beskuelse for enhver som står med kikkert på land. Hva om det kommer et småfly og flyr over oss? Da kan de se alt som foregår. Spennende! Jeg tar rundt Olavs stive lem og kjenner pulsen banke i lysken hans. Han gnir fingeren over den fuktige åpningen, drar safter med opp til knoppen min og gnir med sirkulerende bevegelser. Det er akkurat som om solas varme stråler kjærtegner kjønnet mitt også, for musa sitrer uavlatelig. Da Olav plutselig setter seg opp og dukker ned mellom bena mine, unnslipper et lite rop, jeg klarer ikke la være. Å kjenne tunga hans mellom bena nå var sanseløst nydelig, og jeg griper tak i håret hans og presser hodet hans godt ned i kjønnet mitt, hvor den slafsende tunga hans glir rundt og rundt blant myke folder og hard klitt. Det kjennes ut som om nervene i underlivet skjelver, jeg blir nummen og ør i hodet. Da Olav legger seg på siden, strekker jeg meg etter pikken hans, vil ha den i munnen, vil kjenne lukten av ham, smaken av ham. Han stønner kåt mot kjønnet mitt da jeg tar ham i munnen, det dirrer i hele musa og jeg vil kjenne det mer. Derfor tar jeg ham så langt inn i munnen jeg klarer og suger hardt, vet at det vil få ham til å stønne igjen. Og med stønnene hans vibrerende i musa, stiger jeg opp til toppen. En bølge av orgasme kommer flommende mot meg på blank sjø og jeg suger, runker, sokker vilt på Olavs pikk mens han slafser og slikker og borer en finger langt inn i musa og en inn i rumpa mi. Kroppen knytter seg og bena stivner.
Når jeg kommer, hører de det helt sikkert helt ute på munkholmen. Jeg skriker med pikken i munnen og mens orgasmen holder på å gi seg, skynder Olav seg å snu meg rundt for å ta meg bakfra. Han støter hardt inn i meg, gnir over g-punktet mitt og forlenger utløsningen min med forte pump. Musklene i skjeden trekker seg sammen urytmisk og ukontrollert. Jeg skjelver og klynker jamrende mens jeg legger meg på albuene, med kinnet nedi solmadrassen og baken til værs. Olavs pung dasker meg i musa og jeg skjønner på tempoet hans at han også kommer. Han borer seg inn, skjelver i bena og stønner mens han klemmer hendene rundt hoftene mine. Spruter i meg, fyller meg i min siste rest av orgasme.
Vi blir liggende side om side, nakne og sole oss etterpå. Sæden hans renner langsomt ut av den fornøyde musa mi og jeg er fremdeles småkåt. Sola virker sånn.
Da jeg åpner øynene i sofaen, sitter jeg med hånda under skjørtet og nedi trusa. En finger gnir lett og fort over klitten. Jeg er våt. Dampende våt. Olav står i døra med yttertøyet på seg og hunden vår har allerede løpt ut på kjøkkenet for å drikke vann i skåla si. Jeg hørte ikke engang at de kom! Kinnene mine blir røde mens Olav smiler.
“Jaså, hva er det du driver med?”
“Bare drømmer litt.”
“Åja?” Han tar jakke og sko av seg. Og mens han går inn i stua, begynner han å åpne buksene og dra genseren av seg. Jeg ser håpefullt på ham. “Og hva har du drømt om? Unge menn med flotte kropper?”
“Nei, jeg har drømt om deg,” smiler jeg flau.
“Om meg?” Han setter seg smilende ved siden av meg, griper hånden min og snuser på fingrene mine. De dufter kvinnekjønn. Så tar han en finger i munnen og suger den lett ren for safter. Jeg kjenner at musa krymper seg av lyst når nervene trekker seg sammen idet tunga hans glir over pekefingeren. Han stirrer på meg med blanke øyne og er tydelig kåt. Ut av buksesmekken titter en naken pikk ut og jeg kjenner lysten flomme gjennom kroppen ved synet av det blottede lemmet.
I kveld skal jeg fortelle ham om fantasien min.